Dimecres, 27 De Gener De 2021
Plaça La Font, s/n Prats i Sansor (La Cerdanya), Prats i Sansor - 25721
Telèfon: Fax: 972890594
Fax: 972890594

Novetats

23/07/2020

SERVEI ORIENTACIO - BORSA I OFERTES DE TREBALL CURSOS FORMACIO JOVES - OFERTES TREBALL JULIOL


Foto

El Consell Comarcal de La Cerdanya gestiona una borsa de feina i orientació per elaborar un CV, gestionar ofertes de feina de les empreses de la comarca, etc

Us expliquem el funcionament de la borsa:

-           Si alguna persona està interessada en inscriures a la borsa de feina cal que vingui presencialment amb el DNI i el Currículum actualitzat. Si algú necessita suport a lhora delaborar el CV, pot portar la vida laboral actualitzada i el farem conjuntament. Lhorari datenció és dimarts i dijous de 8:30 a 13:30h. Si una persona té interès en una oferta concreta i no té possibilitat de desplaçar-se fins aquí, ens pot enviar un correu electrònic amb el seu CV indicant el número de loferta que li interessa. Sempre i quant compleixi els requisits que apareixen en la descripció de loferta, farem arribar el seu CV. Sempre és la pròpia empresa o entitat qui sencarrega del procés de selecció. Com veureu, no apareix el nom de lempresa a les ofertes, ni podem facilitar aquesta informació.

 

-          Si una empresa té interès en que gestionem una oferta de feina, cal que ens facin arribar ple i signat el document adjunt (Formulari Oferta de Feina), ja sigui presencialment o a través del correu electrònic. Nosaltres farem difusió de loferta, i els farem arribar els CV daquelles persones interessades en loferta que compleixin els requisits.

 

-          Les ofertes les actualitzem setmanalment, eliminant les que estan tancades i incorporant les noves.

 

-          També hem creat una pàgina de Facebook per a facilitar la difusió de les novetats entorn locupació que hi ha a la comarca (ofertes de feina, cursos, convocatòries, recursos dinterès, etc.). Podeu seguir la pàgina (Ocupació Cerdanya) a través del següent enllaç. De la mateixa manera, si la vostra entitat té alguna informació relacionada amb locupació que us interessi compartir, ens la podeu fer arribar.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el Consell Comarcal

Servei d'Orientació i borsa de treball

Consell Comarcal Cerdanya

Pl. del Rec, 5

17520 Puigcerdà

Tel. 972 884 884


Informació addicional


Mapa Web